CROSSTRAINING - Labor Gym Egészségcentrum Nyíregyháza

Crosstraining

A cross training edzéseink során több sportág mozgásanyagát vonjuk be annak érdekében, hogy a kondicionális és a koordinációs képességek minél több összetevőjét fejleszthessük! Ez az edzésmódszer a saját testsúlyos gyakorlatok mellett megannyi eszközt is magában foglal, mint például a TRX, TRX RIP, kettlebell, kézi súlyzó, medicin labda, sand-bag, súlyemelés és még sorolhatnánk. Ezen mozgásformák keverésével rövid idő alatt igen hatékony fejlődést tudunk elérni, mind az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a hajlékonyság fejlesztésében.

Az edzések köredzés jelleggel történnek, amelyek során más és más edzésmódszert alkalmazunk a különböző képességek fejlesztése érdekében. Mivel a tréningek a mozgásanyag széles köréből adódóan fokozatosan nehezíthetőek és az alapvető mozdulatoktól kezdve az eszközökkel végzett nehezebb és összetettebb gyakorlatokig minden megtalálható, ezért nyugodt szívvel ajánljuk minden fittségi szintű vendégünknek!

Legyen a célod fogyás, izomépítés vagy az energiarendszer és az állóképesség fejlesztése, itt nem fogsz csalódni! Ha egy olyan edzésmódszert keresel, ahol egy jó csapatban, pörgős edzéseken, preventíven fejlesztheted a képességeid minden szegmensét, itt a helyed!